Reparation af tagpap i København og omegn

Reparation af tagpap i København og omegn

Undersøg om dit tagpap kræver reparation eller udskiftning

Reparation og udskiftning af dit tag

Hvis dit tag har fået skader, tilbyder vi reparation af tagpap. Med over 15 års erfaring er det vigtigt for os at opretholde en kvalitet, der sikrer, at det endelige resultat af dit tag opfylder dine behov.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have udskiftet dit tag, eller om en reparation af tagpap kan redde det, så kan du kontakte os på telefon 70 66 69 84. Lad os tage en samtale om den mest optimale løsning for dig.

Vi er din pålidelige partner, uanset om du skal have lagt nyt tagpap eller om du skal have repareret dit nuværende.

Fordele ved at vælge os til reparation af tagpap

Da vi er medlem af Dansk Byggeri, får du som kunde 20 års garanti, fordi du er omfattet af Byg Garanti. Dermed kan du være sikker på, at en reparation af tagpap hos dig vil blive udført med høj kvalitet. Skulle der opstå fejl eller mangler, får du udbedret dem gratis. 

Vi anvender desuden tagpap, hvor vores producent garanterer en levetid på op til 20 år. Dette understøtter vores værdier om, at kvaliteten skal være i top. Hvis dit tagpaptag er udført af professionelle med kvalitetsprodukter, kan det holde i op til 50 år. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos KvikTagservice udfører vi opgaver med et smil på læben, og stræber efter at gøre vores kunder tilfredse ved at yde ekstraordinær service, og samtidig opfylde de kvalitetskrav, der stilles til reparation af tagpap

Har du spørgsmål til, hvad en reparation af tagpap eller en udskiftning indebærer? Ring til os i dag på telefon 70 66 69 84, skriv til os på e-mail kontakt@kviktagservice.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for et uforpligtende tilbud.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *