Kvik Tagservice er medlem af Byg Garanti

Kvik Tagservice er medlem af Byg Garanti

Kvik Tagservice tilbyder Byg Garanti, derfor er du sikker på:

• Vi er godkendt af Dansk Byggeri
• Dækning mod sjusk, udførelsesfejl og mangler op til 150.000 kr. gældende pr. 1. juli 2017
• Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler

Medlem af Byggaranti

5 gode råd til dig, der skal i gang med nyt byggeri eller reparation

1) Sørg for at have helt styr på hvad der skal laves.
Skal du indhente byggetilladelse hos kommunen? Er der bestemmelse i lokalplanen eller anden lovgivning der skal overholdes?

2) Beskriv opgaven grundigt, og tænk på dine egne ønsker.
Især hvis det er et stort byggeri eller ombygning, er det en god ide at skrive alt ned, så der ikke hersker tvivl om opgavens omfang.

3) Hvad koster opgaven?
Vær opmærksom på forskellen mellem et overslag og et tilbud. Et overslag er ikke bindende for håndværkeren, hvor imod et fast tilbud er bindende. Indhent evt. tilbud fra mere end en virksomhed, og sørg for at tilbudet er skriftligt. Husk at tilbud til forbrugere altid oplyses incl. moms.

4) Sørg for at aftale en tidsplan for igansættelse og afslutning
Måske kan opgaven vente til vinterhalvåret hvor håndværkerne traditionelt har færre opgaver og bedre tid. Start under alle omstændigheder i god tid, inden du ønsker arbejdet færdigt. Aftal et sluttidspunkt med håndværkeren.

5) Tjek at virksomheden er medlem af Byg Garanti
Når virksomheden er medlem af Byg Garanti, får du dækket op til 150.000 kr. incl. moms pr. byggesag, hvis der er fejl og mangler ved byggeriet. Garatien dækker i 3 år for synlige fejl, og op til 10 år for skjulte fejl og mangler.

Kvik Tagservice | Husumvej 67 | 2700 Brønshøj | T: +45 53 77 72 77 | E: kontakt@kviktagservice.dk